06 247 842 06

  Coaching voor zorgprofessionals

  Samenwerken, grenzen en uitdagingen

  De gezondheidszorg is naast complex en uitdagend ook één van de mooiste plekken om te werken. Hier komen belangrijke momenten in iemands leven samen. Daar een bijdrage aan mogen leveren is elke keer weer bijzonder.

  De vraagstukken waar professionals in de zorg voor staan zijn complex en divers. De transformatie van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag en het daadwerkelijk samenwerken over het eigen domein heen, zorgt voor nieuwe uitdagingen. Dit geldt voor de dagelijkse praktijk in de primaire processen, maar ook binnen beleidsvorming.

  Coaching voor zorgprofessionals is niet anders dan personal coaching of management coaching. Ik ken de uitdagingen van de gezondheidszorg en dat helpt tijdens de coaching om de context snel helder te krijgen.

  Ik heb verstand van de mooie en soms lastige gesprekken die je moet voeren met een patiënt, ken de dynamiek van een stafgroep, heb weet van de uitdagingen van een specialistenopleiding of promotietraject en weet hoe de hartslag van een verpleegafdeling voelt.

   Ik wil graag:

   en beter leren omgaan met:

   zodat ik:

   © Reineke Kins 2024
   Ontwerp: Jilpotma.nl Realisatie: Publiek.com